Karácsonyi ünnepséget tartott az általános iskola

Karácsonyi ünnepséget tartott az általános iskola
2016. December 21.
Szerda délben tartották meg a Zelk Zoltán Általános Iskola V. - VIII. osztályainak karácsonyi ünnepségét.
/vlm/Image/Show/84/

Zsúfolásig telt a kultúrház szerda délben, amikor a Zelk Zoltán Általános Iskola V. – VIII. osztályainak karácsonyi ünnepségét tartották. A zsibongást hatásosan csillapította le Darabont Aliz tanárnő, aki műsorvezetői minőségében javasolta: akit nem érdekel társai műsora, az nyugodtan távozhat.

Persze, senki nem ment el (legalábbis nem láttuk), így mindannyian hallhatták Varga Róbert igazgató köszöntő szavait, aki megköszönte kollégáinak és a diákoknak is a tanév mögöttük lévő hónapjaiban kifejtett munkájukat, egyszersmind kellemes ünnepet kívánt mindannyiuknak.

Ezután következett a műsor, melyben minden osztály vagy egyéni fellépő önkéntesen vett részt. Elsőként a VII. F. tagjai álltak a színpadra (alábbi felső képünön), igaz, ők nem produkcióval készültek, hanem a színpad díszítését vállalták, ami egy ünnepi esemény esetében szintén nem elhanyagolható. A gyerekek a színpadról jövet az igazgatótól vehettek át egy-egy szem szaloncukrot, jelképes köszönetként fáradozásukért (ugyanígy a fellépők is).

A programban részt vett az V. C., V. E., VI. B., VI. C., VI. G., VII. B., VII. E., VIII. C., továbbá a furulyacsoport, a Bokréta citeracsoport, Borbély Csaba zongorázott, sőt, a tanárok kórusát is megtapsolhatta a közönség.

Keresés