Karsai József Attila alpolgármester köszönetnyilvánítása a XXVIII. Nyíló Akác Napok alkalmából

Karsai József Attila alpolgármester köszönetnyilvánítása a XXVIII. Nyíló Akác Napok alkalmából
2023. May 26.
koszonet

Pár napja ért véget a XXVIII. Nyíló Akác Fesztivál, három napos rendezvénysorozata.

Három év kényszerszünet után, elmondható, hogy egy sikeres rendezvénysorozaton vagyunk túl. Minden olajozottan működött, úgy,  ahogyan azt megterveztük munkatársaimmal és a programgazdákkal közösen. Mindez nem jöhetett volna létre, ha nincsenek azok a támogatók akik anyagilag is mellénk álltak, biztosítva a feltételeket egy olyan fesztivál megrendezéséhez, amelynek programjai között településünk minden lakosa megtalálhatta a kedvére valót.

Jól tudom, ilyenkor nem csak Érmihályfalva lakossága ünnepel, hazalátogatnak az elszármazottak, újra alkalom nyílik a rokonok, baráti társaságok találkozójára. Biztosan meglepődnek azok akik az elmúlt időszakban nem jártak városunkban, azon a rég várt, látványos fejlődésen amit tapasztalhatnak jártukban, keltükben. A város fölé magasodó Gizella Művelődési Központ, a tanuszoda, a modernizálódó úthálózat, az átadásához közeledő új sportcsarnok, mind az általunk választott RMDSZ-es politikusainknak, minisztereinknek köszönhető.

Büszke vagyok városunk lakosságára, a háromnapos fesztivál ideje alatt semmilyen atrocitás sem történt, nem árnyékolta be semmilyen említésre méltó esemény a felhőtlen szórakozásunkat, időtöltésünket.

Köszönetemet nyilvánítom támogatóinknak, akik oroszlánrészt vállaltak a Nyíló Akác Napok anyagi hátterének előteremtésében, bízom benne, az elkövetkező fesztiválok megrendezésekor is számíthatunk rájuk.

Karsai József Attila – alpolgármester

Keresés