Kéményseprést vállal a Valsalub

Kéményseprést vállal a Valsalub
2013. January 19.
A Helyi Tanács által alapított, és neki alárendelt Valsalub nevű cég a napokban beindította kéményseprői szolgáltatását.
/vlm/Image/Show/84/


A Helyi Tanács által alapított, és neki alárendelt Valsalub nevű cég a napokban beindította kéményseprői szolgáltatását.

A cég igazgatója, Homonnai Attila kérdésünkre elmondta: a kéményseprést egyelőre megrendelés alapján végzi egy kéményseprő, később majd házsorjában fogják járni az utcákat, minden kapun becsengetve. A szolgáltatás díja 20 lej/kémény – és ugyanennyiért vállalják a munkát a környező településeken is, ám abban az esetben felszámolnak még 0,6 lej/km kiszállási díjat is.

A napokban egy 3000 példányban készített szórólapot juttatnak el a lakosokhoz, abban értesítve őket a szolgáltatás beindításáról. Ennek szövegét közöljük az alábbaikban, amiből kiderül a kéményseprő elérhetősége is:

Tisztelt érmihályfalvi lakosok!

A tűzvédelmi normák 2007/163-as rendelete 85. cikkelyének 3. bekezdése szerint törvényes kötelességük a kémények időszakos ellenőrzése, javítása, hőszigetelése és tisztítása. Ennek a hivatalosan megfogalmazott elővigyázatossági intézkedésnek célja védeni az ön életét, egészségét és megszerzett javait. A nem megfelelően karbantartott kémények állandó tűzveszélyt, és szénmonoxid-mérgezés lehetőségét jelentik. Szénmonoxid mérgezésben több száz személy veszti életét évente, és körülbelül 1000 lakás ég le a nem megfelelően karbantartott kémények miatt.

A minőségi és biztonságos szolgáltatás érdekében az érmihályfalvai Polgármesteri Hivatal a Helyi Tanácsa által alapított és neki alárendelt S.C. VALSALUB S.R.L. nevű céget javasolja a kémények ellenőrzésére és tisztítására.

Bővebb információkért és megrendelésért érdeklődni lehet a következő telefonszámokon:

– 0259/35-52-16

– 0745-401723.

Kapcsolattartó személy: Homonnai Attila.


Keresés