Képzőművészeink Érkeserűben

Képzőművészeink Érkeserűben
2013. February 3.
Molnár Zoltán és ifj.Hintalan Géza képzőművészek képviselték Érmihályfalvát az Érkeserűben tartott, érmelléki alkotókat felvonultató kiállításon.
/vlm/Image/Show/84/
Az esemény záróünnepségén, jobbról első ifj.Hintalan Géza, harmadik Molnár Zoltán

Érkeserűben csütörtökön, pénteken és szombaton emlékeztek a faluban élt Számadó Ernő költőre: csütörtökön koszorúzással, pénteken – ahogyan arról beszámoltunk – szavalóversennyel, szombaton pedig mesemondó versennyel.

Utóbbit I.-IV. osztályos kisdiákoknak szervezték, és a mezőnyben nem voltak érmihályfalvai versenyzők (tekintettel az ugyancsak a hét végén zajlott hasonló eseményekre).

Mindegyik napon megtekinthető volt azonban az a kiállítás, melyet kapcsolódó eseményként a szervezők érmelléki képzőművészek alkotásaiból állítottak össze.A kiállításra meghívottak névsora a szervezők listája szerint:

– Margitta – Papp Gábor, Silaghi Stelian, Angyal Anikó, Bagosi Annamária, Bánházi Gyöngyi

– Érmihályfalva: Molnár Zoltán, ifj. Hintalan Géza

– Érsemjén (Bagamér): Somogyi László

– Székelyhíd: Gavrucza Tibor, Kerekes Zsuzsa, Kerekes Géza, Csorján Dezső, Csorján Melitta, Juhász Imre

– Bihardiószeg: Petruc József, Borbély Margit

– Érkeserű: Fekete Hajnal, Czirják Enikő.

Mint látható, városunkat Molnár Zoltán és ifj.Hintalan Géza képviselte, ők láthatóak a mellékelt képeken a többi alkotó és/vagy vendéglátóik, szervezők társaságában, illetve a rendezvény záróünnepségén, amikor meghívóik mindenkinek egy-egy ajándék átadáásval köszönték meg a részvételt.

Keresés