Kerékpártúra a partiumi önrendelkezésért

Kerékpártúra a partiumi önrendelkezésért
2012. September 5.
Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, az Erdélyi Magyar Néppárt és az Erdélyi Magyar Ifjak szervezete közös kerékpártúrát szervez Nagyvárad - Érmihályfalva között. A szervezők a partiumi önrendelkezés fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, az Erdélyi Magyar Néppárt és az Erdélyi Magyar Ifjak szervezete közös kerékpártúrát szervez Nagyvárad – Érmihályfalva között. A szervezők a partiumi önrendelkezés fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.

Gyülekező szeptember 9-én, vasárnap 8.15-kor Nagyváradon, a premontrei rend temploma előtt (Úri / Roman Ciorogariu u. 16. szám).

Az Érmihályfalvára vezető úton található településeken az önkormányzatok képviselői fogadják a túrázókat.

Érmihályfalvára, ahol vacsorával várják a résztvevőket, 16-30-kor érkezik a biciklitúra. A szervezők gondoskodnak a biciklik Nagyváradra való visszaszállításáról. Érmihályfalváról 21.43-kor indul Nagyváradra személyvonat, amivel a túra résztvevői közösen visszautaznak Nagyváradra.

Kérjük az érdeklődőket részvételi szándékukat a következő telefonszámokon jelezzék: 0770-114116, 0768-193570, 0259-220126.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Keresés