Készül az új járda

Készül az új járda
2013. May 9.
Épül az új járda a Márton Áron utcán, a tömbházak sarka és a Transilvania Bank közötti szakaszon. Nem csak járda lesz, de fákat és virágokat is ültetnek majd.
/vlm/Image/Show/84/
Most még le van zárva az útszakasz

A városközpont tavaly megkezdett rendezésének tervébe illik bele az a munka, mely ezekben a napokban zajlik: épül az új járda a Márton Áron utcán, a tömbházak sarka és a Transilvania Bank közötti szakaszon.
Az elmúlt novemberben fejezték be a hasonló munkát az utca szemben lévő részén, a SanPaolo Bank előtt, és akkor hangzott el, hogy a most még lezárt szakaszon fogják folytatni.
Karsai Attila alpolgármester elmondta, hogy az időjárás, illetve az önhibájukon kívül későn elfogadott költségvetés hátráltatta a munka megkezdését, de igyekeznek minél hamarabb befejezni. Megoldják az eddig esőzésekkor állandóan felgyűlt esővíz elvezetését, a járdára új burkolat kerül, mellette pedig fákat ültetnek, és a virágoskert is megszépül.
A munkát a Városháza kötelékébe tartozó Valsalub cég, illetve a Vízmű alkalmazottai végzik, így tudnak költségeket megtakarítani.

Keresés