Készül az Unirea a 2016/2017-es bajnokságra

Készül az Unirea a 2016/2017-es bajnokságra
2016. July 15.
Egyelőre nem láttunk új arcokat a 2016/2017-es szezonra készülő Unirea csütörtökön tartott első edzésén. Már több edzőmeccset is lekötöttek.
/vlm/Image/Show/84/

Csütörtök délután kezdte meg a felkészülést a 2016/2017-es szezonra az Unirea. A vakáció utáni első találkozó megbeszéléssel kezdődött, amikor az öltözőben Fele Attila elnök egyebek mellett arról tájékoztatta a sportolókat, hogy a jövő hét folyamán mindenki megkapja a klub belső működési szabályzatát, amiben kitérnek például arra az ösztönzési formára is, ami nagyobb teljesítményre sarkallhatja a focistákat, de természetesen fegyelmezési kitételek is lesznek.

A megbeszélés után ifj.Fele Sándor edző és Szász Attila kapusedző a Praszler stadion gyepére szólította a csapatot, a felnőtt gárda első edzésen a következők vettek részt: Perényi, Iova, Moisi, Crisan, Tóth, Lakatos, Roghina, Gábor, Pap, Bacsó, Sándor, Gego, Fórián. Igazoltan hiányzott Horváth és Kis. Fele Sz. az elmúlt idény végén visszavonult, Vadkerti külföldre távozott.

Fele Attilától megtudtuk még, hogy az utánpótlás és gyerekcsapatok (ifjúsági csapat, 2 gyerekcsapat, 2 előkészítő korosztályos csapat) felkészülését és az edzők munkáját Szabó Zoltán fogja felügyelni.

Visszatérve a felnőtt csapatra, a cél az első öt között végezni. Ifj.Fele Sándor ehhez hozzátette: egy-egy védő, középpályás és csatár “megszerzésében” gondolkodnak, ugyanakkor az ifjúsági csapatból 4 – 5 fiatal focistát szeretne “beépíteni” a nagyokhoz, kialakítva egy 18 – 20 fős állandó keretet.

Edzéseket naponta végeznek és már a következő edzőmeccseket is lekötötték:

– július 23-án, szombaton: Nyíradonnyal itthon;

– július 26-án, kedden: Hajdúszoboszlóval itthon, 19 órától;

– július 30-án, szombaton: Balmazújváros II.-vel itthon;

– augusztus 3-án, szerdán: Nagykárollyal itthon.

Keresés