Készül az Unirea a tavaszi szezonra

Készül az Unirea a tavaszi szezonra
2020. January 23.
Az Érmihályfalvi Unirea megyei első osztályban szereplő focicsapata a tabella 6. helyén telel, a tavaszi idényre pedig kedden kezdték meg a felkészülést.
/vlm/Image/Show/84/

A százholdi pályán, az előkészületek állandó helyszínén egy csapatra való sportoló jelent meg a klub vezetőinek hívására, voltak, akik igazoltan hiányoztak.

Egy rövid beszélgetés után Fele Sándor edző átmozgatásra küldte tanítványait a fagypont körüli hőmérsékletben, amit “gyilkos” szél tett még kellemetlenebbé. Az edzőtől megtudtuk: heti 3 – 4 edzést tartanak hetente ugyanazon a helyszínen és az edzőmeccseiket is ott játsszák. Ami már biztos, hogy a keretből távozott Sabău és Lazăr, helyükre egy középhátvédet és egy középpályást keresnek, gondjaik vannak még a kapus poszton is, ugyanakkor cél a fiatalok további “beépítése” a csapatba.

Eddig hat edzőmeccs tűnik biztosnak: február 2-án, vasárnap 11 órától hazai pályán fogadják a Cserpataki Slovan (V. Liga) gárdáját; február 8-án és 15-én (két szombati nap) a Nagykárolyi Viktóriával (Szatmár megye) játsszanak oda-vissza meccseket, egyelőre nem tudni, hogy melyik napon hol; február 22-én Hajdúszoboszló vendégei lesznek; február 29-én, szombaton a Székelyhídi SK-t fogadják; a hónap derekán, egyelőre nem pontosított időpontban és helyszínen a Szatmári Olimpiával találkoznak.

Az Unirea az őszi 15 bajnoki meccséből kilencet megnyert, úgy, hogy az utolsó öt találkozóján zsinórban győztesen hagyta el a pályát – ezt a sorozatot szeretnék folytatni a március első hétvégéjén folytatódó bajnokságban.

Keresés