Készülnek a Szabadság Fesztre

Készülnek a Szabadság Fesztre
2018. July 27.
Teljes gőzzel zajlanak a hatodik alkalommal megtartandó Szabadság Fesztivál előkészületei, amely a margittai városi strandon kap helyet augusztus 30. és szeptember 2. között. A szervezők közleménye.
/vlm/Image/Show/84/

A magyar könnyűzenei élet olyan jelentős együttesei lépnek fel a rendezvényen, mint például a Hooligans, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Leander Kills, a Depresszió, Ganxsta Zolee és a Kartel, vagy a Bagossy Brothers Company. A már bejelentett együttesek mindegyike garancia arra, hogy remek buli készül a margittai termálvizes strandon, ahol a koncerteket követően olyan neves lemezlovasok szolgáltatják majd a zenét, mint például Sterbinkszy, Bárány Attila, DJ Lia Kustánczy, Lotfi Begi. Mellettük ugyancsak a nagyszínpadon lép majd fel többek között Missh, Essemm, az AK26, BSW, Burai Krisztián, Pierre Maddox vagy Rico és Mood.

Borítékolható, hogy az idei Szabadság Feszt lesz az eddigi legváltozatosabb, amely minden korábbinál több fellépőt sorakoztat fel. Soha ennyi koncert nem volt még a fesztiválon, amelynek tökéletes helyszíne az új margittai termálstrand. Ez megannyi lehetőséget nyújt, az esti nagykoncertek és a bulik mellett napközben folyamatosan programokat, versenyeket szervezünk a fesztiválozóknak. Arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a számára kedvező szabadidős programot vagy koncertet – hangsúlyozta a főszervező Boda Gergely, a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) elnöke.

A Szabadság Fesztiválon augusztus 30-ától, csütörtöktől szeptember 2-ig, vasárnap késő estig nagykoncertek lesznek és a partysátorban is ismert dj-k szórakoztatják majd a jelenlévőket. „De még ez a négy nap sem elegendő, annyi programot, koncertet sikerült leszerveznünk, hogy az augusztus 29-ét is beiktattuk a fesztiválprogramba, ez lesz a nulladik nap, a beköltözés ideje, és aznap már táncház és buli várja a szórakozni vágyókat. Tehát tulajdonképpen az egykor egy hétvégésre tervezett fesztivál idénre, a hatodik kiadásra már tulajdonképpen négy és fél, vagy ha úgy tetszik, ötnapos lesz”; – magyarázta Boda Gergely főszervező.

A Szabadság Fesztre jegyek vásárolhatók online a biletmaster.ro honlapon, továbbá a nagyobb településeken. A fesztivál Facebook-oldalán (facebook.com/Szabadsagfeszt) minden szükséges információ megtalálható, az érdeklődők az újdonságokról itt kaphatnak leggyorsabban tájékoztatást.

A Szabadság Feszt sajtószolgálata

Keresés