Két meccs, két győzelem

Két meccs, két győzelem
2018. February 26.
Két edzőmeccset is játszott az elmúlt héten az Érmihályfalvi Unirea megyei első osztályú labdarúgó csapata, egyet Nagykárolyban, egyet hazai környezetben. Mindkettőt megnyerték.
/vlm/Image/Show/84/

Csütörtökön Nagykárolyban vendégeskedett az Unirea, ahol az ugyancsak negyedik ligás házigazdákat 2-0-ás félidő után 3-2-re győzték le, a következő összeállításban (zárójelben a szerzett gólok): Gábor – Hossu, Jude, Foriş, Balajti, Illés, Tóth, Daroczi, Crişan, Gadó (2), Lakatos, játszott még Kis, Gego, Farcas (1), Sándor, Solymosán.

Szombaton délben már sokkal nehezebb dolga volt ifj. Fele Sándor edzőnek, hiszen a hazai, százholdi pályán egy fél csapatra való játékosa hiányzott betegség, munkahelyi elfoglaltság vagy éppen egyetemi vizsga miatt. Napsütéses, ám hideg, és azt még tetőző “gyilkos” széles időben fogadták a Nagyváradi CSM 2002-es korosztályos csapatát, és a nehézségek ellenére jó iramú, tetszetős és a hazaiak szempontjából eredményes játékot láthattunk, hiszen 7-1-re nyertek. “Jó meccs volt, a felkészülés szempontjából mindenképpen hasznos is, a fiúk megoldották azokat a játékelemeket, amiket kértem tőlük”, mondta ifj. Fele Sándor, aki a következő csapatot szerepeltette: Kis – Jude, Foriş, Balajti, Tankó, Daroczi, Lakatos (1), Solymosán (1), Crişan (2), Gego (2), Farcas (1), játszott még Gábor.

A bajnokság március 10-i rajtja előtt egy héttel, 3-án, még egy edzőmeccset játszik az Unirea, amikor ugyancsak hazai környezetben a Berettyószéplaki Voinţa (V.-Liga) csapatát fogadják.

Keresés