Két nap, két győzelem

Két nap, két győzelem
2014. April 12.
Csütörtökön bajnoki meccsen, míg pénteken egy tornán győzedelmeskedtek kézilabdás lányaink.
/vlm/Image/Show/84/
Az Avasfelsőfalun győztes csapat (fotók: Tămăşdan György)

Csütörtökön rendezték meg a megyei női ifjúsági kézilabda bajnokság keretében a Margittai H4 AS – Unirea találkozót. Az őszi összecsapást az Unirea 23 – 12-re nyerte haza pályán, és az akkor látottak megalapozott reményt nyújtottak arra nézve, hogy idegenben is is meglesz a győzelem. Meg is lett: 23 – 18 arányban, azok után, hogy a félidőben már 12 – 2-re vezettünk. A találkozó valójában Leu Eugen edző elképzelése szerint alakult, hiszen az első félidőben olyan előnyt sikerült szerezni, hogy a második játékrészben már bátran pályára küldhette a keret minden játékosát, hogy gyarapítsák tapasztalataikat.
A csapat legközelebb április 23-án találkozik legközelebb, addig tart a “húsvéti vakáció”.
A Margittán szerepelt csapat, zárójelben a szerzett gólok száma: Torda Vanessa – Toma Carmina, Caragilov Melissa (4), Toma Denisa (4), Purcel Raluca (7), Dânga Nicoleta (2), Tóth Vivien (2), Bihari Viktória (1), Lăcătuş Cyntia (1), Kis Petra, Bui Henrietta, Vas Gabriella, Somogyi Brigitta (2).

Pénteken a Zelk Zoltán Általános Iskola csapata vett részt egy újabb, iskolásoknak tartott kupán, mintegy folytatásaként az elmúlt szombaton Turcon tartottnak. Most Avasfelsőfalun (Negreşti-Oaş) négy csapat volt jelen, a mieinket kívül a Szatmári Atletik, Turc és a házigazda Olimpus.
Csapatunk eredményei: Érmihályfalva – Szatmár 6 – 2
Érmihályfalva – Turc 12 – 2
Érmihályfalva – Avasfelsőfalu 9 – 6.
A végső sorrend: 1. Érmihályfalva, 2. Szatmár, 3. Turc, 4. Avasfelsőfalu. A torna legjobb kapusának – ismét – Torda Vanessát választották.
A csapat: Torda Vanessa – Vas Gabriella (6), Király Nóra (3), Oláh Vivien (3), Purcel Dorina (4), Saicu Larisa (2), Kis-Rimay Jázmin (2), Nemes Csilla, Gal Carla (4), Mihăila Loredana (2), Bihari Boglárka, Boldog Donáta (1).
Legközelebb május 10-én találkoznak a csapatok, amikor a Zelk Zoltán Általános Iskola lesz a házigazda.

Keresés