Kezdődnek a borversenyek

Kezdődnek a borversenyek
2014. January 21.
A hét végén Monospetribe, a következő hét végén Hegyközszentimrére várják a gazdákat, termelőket, hogy részt vegyenek az idei első megyénkbeli borversenyeken.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

A monospetri (Margitta mellett) kultúrházban január 25-én, szombaton rendezik a borversenyt. Benevezni a verseny napján 14 óráig lehet 7,5 dl. borral, és 30 lej nevezési díjjal. Utóbbi magába foglalja a vacsora és a táncmulatság árát is. Aki csak a vacsorára és a táncmulatságra akar menni, az 40 lej belépti díjat kell fizessen. Eredményhirdetés 20 órakor lesz, melyet követően kezdődik a vacsora, majd pedig a bál.

Február elsején, szombaton Hegyközszentimrére (Szalárd mellett) várják a gazdákat. A nevezéseket a már megszokott három kategóriában – fehér száraz, fehér édes, vörös borok – kategóriájában várják, a verseny napján 9 és 13 óra között a helyi iskolánál, azt követően kezdődik meg a zsűrizés. A nevezési díj az első bormintánál 40 lej, a továbbiaknál 20 lej, ebben benne foglaltatik az esti vacsora díja is. Az eredményhirdetésre várhatóan 19 órakor kerül sor, amit reggelig tartó bál követ. További információ kérhető a 0744-383787-es (Nagy Sándor) telefonszámon.

Keresés