Kézilabda: A listavezető otthonában szenvedtek vereséget

Kézilabda: A listavezető otthonában szenvedtek vereséget
2012. November 30.
Hétközi fordulóban az Unirea női kézilabda csapata a megyei bajnokságban a Nagyváradi Romsport vendégeként 13-6-os félidő után 20-12-es vereséget szenvedett.
/vlm/Image/Show/84/
A listavezető otthonában léptek pályára a kézilabdázó lányok

Hétközi fordulót tartottak a megyei női kézilabda bajnokságban, az Unirea csütörtök délután a Nagyváradi Romsport vendégeként lépett pályára, és 13-6-os félidő után 20-12-es vereséget szenvedett.

A vendéglátók a bajnokság éllovasai, és nem véletlenül, hiszen a csapat tagjai 4 – 5 éve együtt sportolnak. Ennek tudatában kicsit félénken léptek lányaink pályára, aminek az lett az eredménye, hogy a félidőig 7 gólos előnyre tettek szert a hazaiak.

A szünetben Eugen Leu edzőnek sikerült kicsit “felrázni” a lányokat, elhitetni velük, hogy van keresnivalójuk. Ennek meg is lett az eredménye, felvették a nagyváradiak diktálta iramot, és ha csak a második félidőt vesszük figyelembe, az már csupán 1 gólos hazai sikert hozott – 7-6, a végeredmény tehát 20-12 lett.

“A befektetett munka, illetve a meccseken szerzett tapasztalatok lassan-lassan oda vezetnek, hogy a csapatnak markáns karaktere alakul ki, a lányok képesek lesznek náluk jóval esélyesebbnek tartott gárdákkal is felvenni a versenyt” – nyilatkozta a találkozó után Eugen Leu, aki a következő csapatot szerepeltette (zárójelben a dobott gólok száma):

Rimay Renáta és Nagy Heléna – kapusok

Toma Denisa

Toma Carmina

Caragilov Melissa

Erdei Alexandra (2)

Tóth Mária (1)

Sipos Carla

Seteanschi Ariana (3)

Dânga Nicoleta

Varga Zsuzsa (5)

Kiss Anett (1)

Suta Csilla

Purcel Raluca

Varga Éva.

A lányok legközelebb december negyedikén egy négy csapatot felvonultató tornán vesznek részt, melynek házigazdája a legutóbbi ellenfél, a Nagyváradi Romsport lesz.

Keresés