Kézilabda: Pályán az új generáció

Kézilabda: Pályán az új generáció
2015. January 27.
Szombaton négy csapat részvételével tartottak kézilabdatornát a sportteremben: a szülők és családtagok hangos biztatása mellett a 2004-2007-ben született gyerekek léptek pályára.
/vlm/Image/Show/84/
Négy csapat vett részt a szombaton megrendezett kézilabda tornán

A megyei szakszövetség és helyi szponzorok támogatásával rendezték meg szombaton délben / kora délután a sportteremben azt a kézilabdatornát, melyen a legifjabb generáció mutatkozott be a közönségnek: a 2004-2007-ben született gyerekek.
A hazaiak meghívását három csapat fogadta el, a meccsek végén a következő sorrend alakult ki: Avasfelsőfalui Olimpus (Szatmár megye), Nagyváradi Tonic 2012, Érmihályfalvi Unirea, Margittai Dinamic.
A haza csapat edzője, Leu Eugen a torna végén elmondta: csak dicsérni tudja a kislányok lelkesedését és kűzdeniakarását, illetve bátorságát, ahogyan kiálltak az ellenfelek és a publikum elé, hiszen mindössze három hónapja ismerkednek a kézilabda rejtelmeivel.
A csapatban pályára léptek: Puşi Amalia, Gnandt Melany, Bihari Boglárka, Indrie Petra, Leu Daria, Vâdan Alexandra, Ruszkai Beáta, Zih Fruzsina, Fele Patrícia, Suta Vivien, Kis-Rimay Hanna, Nagy Johanna, Ursu Bianka, Nagy-Bibarţ Carla, Kovács Nikoletta.


Keresés