Kézilabdával ünnepeltük a Föld napját

Kézilabdával ünnepeltük a Föld napját
2023. April 24.
kezi borito

Szombaton, 2023.április 22-én, 2 csapatunk is szerepelt a PKB (Partiumi Kézilabda Bajnokság) soros fordulóin.

Az LU11-es csapatunk  (11 éves lányok korosztálya), a Szilágy megyei Krasznán vendégeskedtek, és 3 mérkőzést játszottak a korosztály A csoportjában. Ellenfeleink a Kálmándi Kézi Suli, a házigazda Kraszna és Érszalacs csapatai voltak. Mindhárom mérkőzésen jól szerepeltünk, méltón képviseltük városunkat a megmérettetésen.

Természetesen, van még mit tanulni, van még hova fejlődni, de jó úton járunk.

Hajrá lányok!

Az idősebbek, LU13-as korosztály, Túrterebesen (Tureni), Szatmár megye, szerepeltek. Két mérkőzést játszottak, mindkettőt Szilágy megyei ellenféllel vívták; a Perecsni „Sólymok” és Kraszna csapatai ellen. Kicsit „bárgyú” kezdés után, lányaink „összekapták” magukat és felvették a „harcot”. Voltak szép kivitelezések, jó egyéni teljesítmények és csapatmunka is. Többnyire sikerült az edzéseken tanult és gyakorolt elemeket játékba vinni. Bár keretünk meglehetősen hiányos volt – többen igazoltan hiányoztak – de csapatunk szépen teljesített és helyt állt. Hajrá csajok, csak így tovább. 

Jövő hétvégén a „nagyok”, LU14-15-ös korosztály – az Érmellék csapata (Érmihályfalva és Érszalacs közös csapata) – utazik Szilágynagyfaluba.

Szurkoljunk nekik!

Csengeri Csongor Antal

Keresés