Kikaptunk Gyulán (is)

Kikaptunk Gyulán (is)
2017. August 10.
Ötödik edzőmeccsét játszotta szerdán kora este az Unirea.
/vlm/Image/Show/84/

Az elmúlt jó három és fél hétben már ötödik edzőmeccsét játszotta szerdán a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságra készülő Unirea. Ezúttal idegenben, Gyulán, ahol a helyi Grosics Katolikus Labdarúgó Akadémia U19-es csapatával találkoztak (edzőjük a váradi ifj. Popovics Pál).

Ifj. Fele Sándor a következő keretet szerepeltette: Perényi – Hossu, Iova, Foriş, Crişan, Daroczi, Tóth, Gábor, Sándor, Lakatos, Bersenszki. Lehetőséget kapott még Kis – Serban, Kiss, Kanalas, Soimosan, igazoltan hiányzott Gego.

Edzőnktől megtudtuk, hogy az első félidőben jól ment a játék, több nagy helyzetünk is volt Gábor és Lakatos révén, ám nem tudtunk gólt szerezni. A második félidőben kiütköztek az erőnléti gondok, melyeket még orvosolni kell a pontvadászat kezdetéig. Bár sok gonddal küszködnek, az edző látja azokat a pozitív jeleket, melyek derűlátásra adnak okot és szerinte augusztus utolsó hétvégéjéig, az első bajnoki fordulóig a csapat készen lesz a kezdésre. Gyulán végül a 0 – 0-ás félidő után 4 – 1-re kikaptunk, gólunkat, az a csereként beállt Serban szerezte, aki a Nagyváradi Sportiskolából tér haza.

A jövő héten újabb két edzőmeccset játszik csapatunk, hazai pályán, kedden az átalakult diószegi, pénteken pedig az újonnan alakult Nagyváradi Dinamo lesz az ellenfél, mindkétszer 18,30 órától.

Keresés