Kispályás focival kezdték az évet

Kispályás focival kezdték az évet
2020. January 6.
Foci mindig van! Az "aranymondás" vonatkozik kis- és nagy csapatokra, játékosokra, szurkolókra egyaránt, legyen az bármelyik évszak. Ennek jegyében rendezték meg január negyedikén, szombaton Nyíradonyban a Bástya Kupa elnevezésű kispályás tornát.
/vlm/Image/Show/84/
Foci mindig van! Az “aranymondás” vonatkozik kis- és nagy csapatokra, játékosokra, szurkolókra egyaránt, legyen az bármelyik évszak. Ennek jegyében rendezték meg január negyedikén, szombaton Nyíradonyban a Bástya Kupa elnevezésű kispályás tornát.
A Hajdú-Bihar megyei kisvárosban több hasonlót is tartanak minden esztendőben, ezekről rendszerint nem hiányoznak az érmelléki csapatok, most a Bad Boys nevet viselő érmihályfalvi gárda volt jelen, melyet igazolt és amatőr tagok alkottak. A 21 csapatos mezőnyt csoportokba osztották, az érmellékiek eredményei a B csoportban: Bad Boys – Tamási Ágyúsok 2 – 2, Bad Boys – Come on Please Melegvíz 1 – 0, Bad Boys – Zöld Sasok 3 – 2.
A két győzelem és egy döntetlen a csoportelsőséget jelentette, a legjobb nyolc között Bad Boys – Panel Centrum 3 – 3, a tornagyőzelemre legesélyesebbnek tartott gárdán büntetőkkel sikerült (3 – 1) túljutni.
A legjobb négy között jött az első vereség: Bad Boys – Kaszálók 0 – 2, így “elkaszálva” a harmadik helyért játszhatott a csapat. A kisdöntőben újra szembekerültek a csoportban már legyőzött Come on Please Melegvíz-zel, most utóbbiak kerekedtek felül szoros, a korábbinál gólgazdagabb meccsen, 4 – 3-ra.
A Bad Boys tehát 21 csapat között a 4. helyen végzett, emellett a gólkirálynak járó különdíjat is elhozhatták, azt Szilágyi Zoltán érdemelte ki, aki csapata 12 találatából hetet jegyzett.
A csapat ezúton is köszönetet mond a szervezőknek az izgalmas, színvonalas tornáért, illetve a részvételi lehetőség támogatásáért Czibere Balázs és Tamás Márk barátaiknak.
A képen jobbról balra (fent) Szkirkanics Ákos, Kiss Sándor, Rácz Ede, Mihale Claudiu, Csomós Patrik, (lent) Crisan Roland, Molnár Attila, Szilágyi Zoltán,Torda Richárd.
A csapat január 25-én Derecskén a Kamion Kupán vesz részt.

Keresés