Kommunikációs és településmarketing képzésen vett részt az ÉRMISZ

Kommunikációs és településmarketing képzésen vett részt az ÉRMISZ
2012. October 2.
Szeptember 27. és 30. között a Kommunikáció határok nélkül 3.0 projekt keretében rendezték meg a Kommunikációs és településmarketing képzést a püspökfürdői Perla szállodában. Ezen részt vettek az ÉRMISZ képviselői is.
/vlm/Image/Show/84/
Kommunikációs képzésen vettek részt a fiatalok


A kommunikáció és településmarketing képzés első fordulójának Debrecen adott otthont július 4. és 8. között, melyre az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) is meghívást kapott. A képzésen Nagy Károly (ÉRMISZ elnök), Kertész Gergő és Magyari Norbert (ÉRMISZ tagok) képviselhette településünket.

A második részben – melyet nemrégiben rendeztek meg – a PR (public relations) került terítékre. Itt lehetőségük nyílt a résztvevőknek, hogy tippeket és tanácsokat kapjanak a sajtótájékoztatók, sajtóközlemények, fotók-videók, marketing fogások érdekes világáról.


Az elméleti képzést gyakorlatban is alkalmazniuk kellett a jelenlévőknek, mikor is egy „ál-sajtótájékoztató” megszervezését és lebonyolítását, valamint a Magyar Ifjúsági Értekezlet által szervezett MIÉRT Akadémia résztvevőivel készített videó riportot kellett bemutatniuk.

A két részben megrendezett program célja az volt, hogy közelebb hozza egymáshoz a határmenti térségben élő embereket és közösségeket az együttműködésbe bevont térség közös fejlesztésének elősegítése érdekében, a hatérmenti térségek alapvető erősségeire építve.

Nagy Károly

Keresés