Könyvbemutató: Magyar kincsek, egyetemes értékek

Könyvbemutató: Magyar kincsek, egyetemes értékek
2013. January 24.
A temesvári Kohézió Egyesület és a nagyváradi Szent László Egyesület szervezésében, a Bethlen Gábor Alap támogatásával Magyar kincsek, emberi értékek címmel előadással egybekötött könyvbemutatóra kerül sor vasárnap délután.
/vlm/Image/Show/84/

A temesvári Kohézió Egyesület és a nagyváradi Szent László Egyesület szervezésében, a Bethlen Gábor Alap támogatásával Magyar kincsek, emberi értékek címmel előadással egybekötött könyvbemutatóra kerül sor több Bihar megyei helyszínen – ezek egyike Érmihályfalva.

„Minden közösséget, hosszú távon csak a belső bizalom tart meg. Ennek alapja az igaz önismereten alapuló helyes és közös értékrend és erkölcs lehet”; – vallják a közösségépítés céljával 2009-ben létrehozott Kohézió Egyesület alapítói.

Az előadás keretében Vetési Zoltán, az egyesület egyik alapítója, a közösségek szerves működésrendjét vázolja fel. Az előadás célja a közösségi bizalom építése és az összetartás erősítése. Ehhez a hagyományos magyar erkölcs lényegét kívánja felvázolni, annak közösséget megtartó erejére mutat rá.

Szorosan kapcsolódik az előadáshoz a Magyar kincsek, egyetemes értékek című könyv bemutatása, melynek szerzője Vetési Zoltán és kiadója a Kohézió Egyesület.

Az esemény helyszíne: Érmihályfalva, január 27., vasárnap, 17 óra, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács irodája (Republicii u., 40. szám).

Keresés