Konzuli nap lesz június 27-én

Konzuli nap lesz június 27-én
2017. June 15.
Az elkészült anyakönyvi iratok átvételét is megejthetik azok a személyek, akik előzőleg kapnak/kaptak értesítést a konzulátusról.
/vlm/Image/Show/84/
Június 27-én, kedden 11 és 16 óra között újabb kihelyezett fogadónapot tartanak a kolozsvári főkonzulátus munkatársai az érmihályfalvi RMDSZ-irodában. Lehetőség lesz útlevél- és honosítási kérelmek leadására, magyar igazolvány kérelmezésére, illetve utóbbi kiegészítésére, továbbá hadigondozotti ellátásra jogosultak ügyeit is intézik. Az elkészült anyakönyvi iratokat átvételét is megejthetik azok a személyek, akik előzőleg kapnak / kaptak értesítést a konzulátusról.
Kérik, hogy azon személyek, akik honosítási eljárásban állampolgárságot szereztek, jelezzék az időközben esetleg bekövetkezett változásokat: pl. gyermek születését, házasságkötéseket, haláleseteket illetően. Az ügyintézések bejelentkezést és előzetes előkészítést igényelnek, ezért várják a kérelmezőket. További információ kérhető az irodában (hétfőnként 15 és 18 óra között, keddtől péntekig 9 és 13 óra között) vagy a 0741-653877-es telefonszámon.

Keresés