Konzuli nap lesz szeptember 26-án

Konzuli nap lesz szeptember 26-án
2017. September 6.
A konzuli napon való ügyintézések iratkezelést igényelnek, éppen ezért szükséges az előzetes bejelentkezés.
/vlm/Image/Show/84/

Szeptember 26-án, kedden 11 és 16 óra között újabb kihelyezett fogadónapot tartanak a kolozsvári főkonzulátus munkatársai az érmihályfalvi RMDSZ-irodában. Lehetőség lesz honosítási kérelmek leadására, születések, házasságok, halálesetek bejelentésére, lakcímkártyával kapcsolatos ügyintézésekre, magyar igazolvány kérelmezésére és anyakönyvi iratok átvételére.

Kérik, hogy azon személyek, akik honosítási eljárásban magyar állampolgárságot szereztek, jelezzék a családi állapotukban bekövetkezett esetleges változásokat pl. gyermekek születését, házasságkötéseket, haláleseteket illetően. Ezek a változások idehaza automatikusan működnek, de fontos, hogy Magyarország felé is közöljék azokat.
A konzuli napon való ügyintézések iratkezelést igényelnek, éppen ezért szükséges az előzetes bejelentkezés az RMDSZ helyi irodájában (Köztársaság/Republicii utca 2 szám, a városháza régi épületében) hétfőként 15 és 18 óra között, keddtől péntekig 9 és 13 óra között vagy a 0741-653877-es telefonszámon Sütő Juditnál.

Keresés