Korosztályos focicsapataink őszi mérlege

Korosztályos focicsapataink őszi mérlege
2019. December 12.
A korosztályos labdarúgó csapatok számára is befejeződött a 2019 / 2020-as szezon őszi idénye. Egyik csapatunk a debreceni fociakadémián is járt.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)
A junior A1 korosztály (edző Csűri Sándor), mely a felnőtt csapat előtt/után lép pályára, 11 mérkőzést játszott, hiszen a mezőny csak 12 csapatos, 4 felnőtt csapatot működtető klubnak nincs ificsapata. A mérlegük éppen 50%-os, hiszen egy döntetlen mellett öt alkalommal győztesen, öt alkalommal vesztesen hagyták el a pályát, gólarányuk +2 (27-25), az összegyűjtött 16 pont az őszi hatodik helyhez volt elegendő.
A junior C korosztály (edző Szabó Zoltán) mezőnye 8 csapatos, melyet 100%-os teljesítménnyel a Nagyváradi NAC vezet. Csupán tőlük kapott ki az Unirea csapata, mely így ezzel az egyetlen vereséggel a második helyen áll hat győzelemmel, +24-es gólaránnyal (31-7), 18 ponttal.
A junior D1 korosztály (edző Csűri Sándor) a 7 csapatos mezőnyben 3 győzelmet szerzett, két döntetlen mellett egy alkalommal hagyták el vesztesen a pályát, gólarányuk -3 (16-19). Ezzel a második helyen telelnek, 11 pontot gyűjtve, a minden találkozóját megnyerő Nagyváradi Zenit mögött.
A junior D korosztály (edző Szabó Zoltán) bajnokságában az Unirea a harmadik helyen várja a tavaszi folytatást +30-as (!) gólaránnyal, 12 meccsből szerzett 27 pontjával, kilenc győzelem mellett három vereséggel.
A junior E korosztály (edző ifj. Fele Sándor) 11 meccset játszott, három győzelem mellett egyszer döntetlenre végeztek, hétszer vesztettek. A gólarányuk -41 (24-65), pontjaik száma 10, a hetedik helyről várják a folytatást.
A bajnoki kötelezettségeken túl Szabó Zoltán 2005-2006-os korosztálya (junior C) az elmúlt pénteken Debrecenben szerepelt, a helyi Labdarúgó Akadémia meghívására. Az edzőmeccs 2-2-es döntetlennel zárult. Az akadémia központjában tartott találkozó nem csak a dicséretes eredmény miatt, de azért is nagy élmény volt a gyerekeknek, mert azt villanyfénynél játszották, tudtuk meg Szabó Zoltántól.

Keresés