Köszönetet mindenkinek, aki meghallotta a segélykérő szót

Köszönetet mindenkinek, aki meghallotta a segélykérő szót
2017. February 24.
További adományok érkeztek annak a kisfiúnak a gyógykezelésére, akinek érdekében február elején volt jótékonysági est. A debreceni klinika március végére adott időpontot, amikor várják a gyereket és édesanyját.
/vlm/Image/Show/84/

Február elején tartották meg a Bartók Béla Művelődési Házban – és az intézmény szervezésében – azt a jótékonysági estet, melynek bevételét egy a tíz éves kisfiú, Patrik gyógykezelésére ajánlották fel – részletek ide kattintva.

A gyerek édesanyja ezúton is tudatja mindazokkal, akik segítségére voltak, hogy az eseményt követően még sokan csatlakoztak az adományozókhoz, nem csak helyből és Bihar megyéből, de a határon túlról is. Az akkor összegyűlt pénzen felül azóta még kapott 5800 lejt, 50 eurót és 15 ezer forintot, mindezekből a gyerek műtéteit, gyógyszereinek árát fedezi. Voltak, akik ajándékcsomaggal kopogtak be hozzájuk, míg az pénzösszeg nagyrésze cipőgyári alkalmazottaktól származik.

Az édesanya elmondta: a debreceni klinikán március 29-re kaptak időpontot, amikor a kisfiú veleszületett vizelési gondjait orvosolják, ugyanakkor szeretne köszönetet mondani újra mindenkinek, aki meghallotta a segélykérő szót, azoknak is, akik a jótékonysági estet megszervezték, akik felléptek, akik közhírré tették annak történéseit, illetve azoknak, akik azóta is támogatják adományaikkal és együttérzésükkel.