Köszönöm Mihályfalva, csak így tovább!

Köszönöm Mihályfalva, csak így tovább!
2020. April 1.
Mivel egy láthatatlan ellenséggel áll szemben a Világ, csak a védekezés maradt számunkra, mint lehetőség a túlélésre.
/vlm/Image/Show/84/


Próbára teszi a földkerekség minden részének közösségeit az a harc, amit a COVID-19 koronavírussal vívunk, ki-ki a maga helyén. Mivel egy láthatatlan ellenséggel áll szemben a Világ, a védőoltás megjelenéséig, nincs fegyverünk ellene, csak a védekezés maradt számunkra, mint lehetőség a túlélésre.

Mi, válságkezelők, igyekszünk, hogy szűkebb hazánk, Érmihályfalva lakói, a lehető legkisebb áldozattal vészelje át ezt a háborút.

Ezért a helyi Katasztrófavédelmi Bizottság rendelkezéseinek értelmében fegyelemmel, alázattal és feladatainkra összpontosítva ügyelünk városunk minden polgárára.

Külön öröm számomra, és köszönöm, hogy a városházi munkatársaim mellett az ANTICOVID Koalíció önkéntesei is részt vállalnak a lakosság naprakész tájékoztatásában, a rászorultak étkeztetésében, ügyes-bajos dolgaik megoldásában.

Büszke vagyok rátok!

Közösségünk összességében felnőttként, megértően reagált a megszorítások bevezetésére, persze, mint az lenni szokott, most is volt néhány ,,okos mackó’’ , aki kommentálta azok helyességét.

Biztosíthatlak titeket, hogy a hivatali és önkéntes csapataink, közösen a rendfenntartókkal, akiknek ezúton is köszönöm szolgálatukat, kezelni tudjuk a helyzetet, ha úgy, mint eddig, felelősséggel betartjuk mindannyian a helyzet veszélyességéből adódó rendelkezéseket.

Éppen elég elrettentő példát látunk nap mint nap ahhoz, hogy állandó éberséggel, vigyázzunk magunkra, nehogy véget vessünk ennek a biztonságnak, amit eddig a mi közös egységes hozzáállásunknak köszönhetünk.

Ez a biztonság az életünket jelenti, vigyázzunk rá!

Nyakó József,

polgármester

Keresés