Kutyakaparó – népi szórakoztató összeállítás

Kutyakaparó – népi szórakoztató összeállítás
2014. February 5.
Az MM Pódium Színház pénteken este mutatja be a kultúrházban "Kutyakaparó" című farsangi összeállítását.
/vlm/Image/Show/84/
Jelenet a farsangi előadásból (fotó: mm-podium.ro)

Az MM Pódium Színház “Kutyakaparó” című farsangi zenés, komédiás összeállítását mutatja be a kultúrházban pénteken, február 7-én 18 órától.
Jegyek elővételben és az előadás előtt a helyszínen kaphatóak 15 lejes egységáron.
Az MM Pódium így ajánlja műsorát internetes oldalán:
Kutyakaparó, avagy nótás farsangolás a betyárvilágtól napjainkig a délibábos Hortobágyon, Petőfi, Zilahi, Nóti életképekre és farsangi mókázásokra alapozva. Valahogy így foglalható egy mondatba ez a kabaré jellegű vidám, szórakoztató műsor, amivel az M.M. Pódium Színház a 2014-es esztendőt köszönti.

A téma mi lenne más, mint az alakoskodás, átverés, csúfolkodás, valamint a szerelem és a velejáró hűség vagy hűtlenség, azaz hogyan lehet vesztes alaphelyzetből győztesen kikerülni és mindezt humorral, jókedvvel és egy kis betyárromantikával átitatva.

A Kutyakaparó nevű hortobágyi csárda csaplárnéja, csaplárosa és vendégei nótás mulatozását meg-megszakítja egy-egy farsangi köszöntő, csúfolkodó, vagy egy-egy paraszttémájú jelenet, rámutatva a népi humor máigható jelenidejűségére, olyan nótákkal társítva melyek előkészítik, kiegészítik, lezárják a tréfás helyzeteket.

Ne kerüljék el önök sem a Kutyakaparót.

Keresés