Labdarúgás: “A hagyomány kötelez”

Labdarúgás: “A hagyomány kötelez”
2013. July 30.
Az Unirea labdarúgó csapata megőrzi megyei első osztályú tagságát - derült ki a napokban. Ezzel kapcsolatban kérdeztük a polgármestert, tekintve, hogy a gárda nem a pályán vívta ki a lehetőséget.
/vlm/Image/Show/84/

A napokban kiderült: a labdarúgó csapat megőrzi megyei első osztályú tagságát. Erről kérdeztük a polgármestert, tekintve, hogy a gárda nem a pályán vívta ki a lehetőséget.

Nyakó József elmondta: a városban vannak olyan hangok, hogy a csapatra költött pénzt inkább más célkora kellene fordítani, de véleménye szerint a hagyomány kötelez, a nagy múltú csapat nem, hogy nem szűnhet meg, de alacsonyabb szinten szerepeltetni is visszalépés lenne. A pozíció megtartása a megyei és helyi RMDSZ-szervezetnek köszönhető. Mindez azt is jelenti persze, hogy a IV.-Ligás költségeket a városvezetés továbbra is vállalja, de aki esetleg úgy gondolja, hogy szponzorként beállna mellé, azt szívesen fogadják.

Remélhetőleg a csapat a továbbiakban hozza majd azt a teljesítményt, hogy ne legyen szükség máskor hasonló pályán kívüli “testcselre”.

Keresés