Legalább egy pontot érdemeltünk volna…

Legalább egy pontot érdemeltünk volna…
2016. November 14.
A Belényesi Bihorul megőrizte veretlenségét a Praszler stadionban is. Ez rossz hír a hazai szurkolóknak...
/vlm/Image/Show/84/
A meccs elején, amikor még tiszták voltak a mezek

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság korábbi 12 fordulójában a Belényesi Bihorul még nem talált legyőzőre. Nem véletlenül készült a 13. fordulóbeli összecsapásra nagyon az Unirea, illetve az sem véletlen, hogy több diószegi is volt a lelátón szombat délután, hiszen számukra is jól jött volna riválisuk pontvesztése.
Mély talajú, csúszós pálya fogadta a csapatokat, még a kispadok is üresen maradtak, mert a tetőzetük alá is becsapó eső elől a lelátó alatt kerestek menedéket a cserejátékosok.
A meccs a mieink támadásaival kezdődött, az első negyedóra végén adódott az első nagy lehetőségünk, amikor Gego beadását Pap bombázta fölé. “Merjünk játszani, türelmesen!” – hangzott ifj.Fele Sándor edzői utasítása, hiszen az ellenfél egyáltalán nem mutatkozott legyőzhetetlen akadálynak.
A 26. percben újra jó helyzetbe kerültünk, ismét Gego ívelt a kapu elé, Pap ezúttal fejessel próbálkozott, de a kapus hárított. A félidő végén a Bihorul vette át az urlamat, védelmünknek akadt is dolga, mégis mi mehettünk volna előnnyel szünetre, ám a 45+2. percben Foris szinte a kapu torkából nem talált a hálóba.
A második félidő jól is kezdődhetett volna… de rosszul kezdődött: a 49. percben Pap beadását Gego nem tudta a célba juttatni, gyakorlatilag az ellentámadásból pedig a lekontrázott védelem csúszkálása-kapkodása mellett mi kaptunk gólt – 0-1. Ezt követőn a meccs végéig szinte végig saját térfelére szorítottuk a belényesieket, ám a pontatlanság, az idegesség meggátolta az eredményességet. Sok egyéb lehetőség mellett a 80. percben Dumiter 18 – 20 méterről rúghatott szabadot, nem sokkal vétve el a célt. A lefújás után a vendégek összeölelkezve ünnepelték győzelmüket, a hazaiaknak maradt a vigasz, hogy egy jó csapat ellen egy kiegyenlített képet mutatott meccsen pakliban van a vereség is.
Az Unirea összeállítása: Gábor – Crisan, Moisi, Iova, Foris, Mandrila (63.p. Dumiter), Tóth, Daroci, Illés, Pap, Gego.
A forduló további redményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
Az ifjúságiak meccsét is a vendégek nyerték, 7 – 2 arányban.
Az Unirea a következő fordulóban a Fugyivásárhelyi SK ll. vendége lesz.

Keresés