“Legek” kategóriái az aszfaltrajz-versenyen

“Legek” kategóriái az aszfaltrajz-versenyen
2018. May 19.
Szabadjára engedhették fantáziájukat a gyerekek az aszfaltrajz-versenyen.
/vlm/Image/Show/84/

Szombaton két órától a borús idő ellenére körülbelül 52 gyermek mutathatta meg rajztudását. A gyermekprogramokat Karsai Attila alpolgármester és Gábor Éva tanítónő nyitotta meg, támogató az Érmihályfalváért Egyesület volt.

A versenyzők nem rangsorolás szerint kapták az ajándékot, hanem a legkreatívabb, legérdekesebb, legszínvonalasabb, legeredetibb és legötletesebb kategória szerint, mindegyik kategóriában 4 – 4 díjazott volt.

A ,,legek”; kategóriájába tartozók a mindenkinek járó édesség és üdítő mellett csokoládét és oklevelet is kaptak, valamint a kisebb résztvevők plüss játékokat. A programgazda Gábor Éva és Jock Evelin volt, valamint 10 tanítónő segédkezett a főtéri színpad előtti aszfalton megszámozott kockák felrajzolásában és az ajándékok kiosztásában. A zsűri tagjai közé hat tanítónő tartozott a szervezői csapatból.

A rajzolás során szabad témakör szerint dolgoztak a gyerekek. Nem név szerint kellett jelentkezni, hanem egy, a szervezők által felrajzolt kocka kiválasztásával, amelynek a száma jelezte a “tulajdonos” gyereket.

Amíg a gyerekek rajzoltak, Oláh Katalin és lánya, Erdei Csenge felkészítésével a Fresh Dance és a Fresh Dance Mini gyerek tánccsoportok szórakoztatták az összegyűlteket.

A program végén, négy órakor hirdették ki a győzteseket, rajtuk kívül a segédkező pedagógusok is kaptak oklevelet.

Kép és szöveg: Jock Evelin

Keresés