Lejtett a pálya Margittán…

Lejtett a pálya Margittán…
2014. February 16.
Előkészületi "visszavágó" labdarúgó találkozón szombaton délután Margitta - Unirea 3 - 2 (0 - 1).
/vlm/Image/Show/84/
A szerdainál parázsabb hangulat volt a margittai pályán...

A szerdán tartott előkészületi meccs “visszavágóját” tartották szombat délután, amikor a megyei első osztályú margittai csapat fogadta az Unireát.
Szabó Zoltán edző a következő csapatot szerepeltette (a cserék a második félidő folyamán álltak be): Ármós (Szász) – Kerezsi, Lakatos, Ruszkai (Solti), Csiri (Horváth), Kiss, Fele Sz. (Vadkerti), Létai, Gábor (Tatai), Illés (Nagy), Sándor.
Csapatunk eddigi legjobb előkészületi meccsét produkálta Margittán, értékelt a találkozó után Szabó Zoltán, erre mi sem jobb bizonyíték, mint hogy Gábor első félidőben szerzett góljával 1-0-ra vezettünk egészen a 80. percig, a házigazdáknak pedig nem sok kihagyott gólhelyzetünk miatt kellett fájjon a fejük. Mivel játékvezető nem állt rendelkezésre, házon belül oldották meg a bíráskodást, ami az említett nyolcvanadik percben tizenegyest “termett” a hazaiaknak, később vezetést is, amit még Sándor révén sikerült kiegyenlítenünk, ám a 90. perc meghozta a győzelmet jelentő gól a hazaiaknak. Játékosaink az utolsó percekben komolyan fontolóra vették, hogy barátságos edzőmeccs ide vagy oda, nem vesznek részt tovább az “előadásban”, ám öt percnyi huzavonát követően hallgattak a kispadról jött rábeszélésre, és befejezték a találkozót, tekintettel arra, hogy mégis csak egy felkészülési találkozóról volt szó, és ez több fejtegetést nem is érdemel.
Az Unirea legközelebb kedden Balmazújvárosban játszik 19 órától villanyfényes mérkőzést, majd pénteken 16 órától hazai pályán a Szatmári Olimpiát fogadja, de még nem tisztázott, hogy a Szatmár megyeiek melyik szintű gárdáját, és az időjárás függvénye egyelőre, hogy a Praszler stadionban, vagy a százholdi pályán.