Leszedték a plakátokat

Leszedték a plakátokat
2014. December 12.
A Tulipán Kaláka keretében szervezett plakátszedési akciót végül december 6-án sikerült bepótolja az ERMISZ, hisz az eredetileg kijelölt időpont az időjárási viszonyok miatt halasztódott.
/vlm/Image/Show/84/
Az önkéntes akcióban részt vett csapat

Azt már megszokhattuk, hogy a kampány alatt a pártok óriásplakátjai, poszterei, reklámjai elborítják a falakat, oszlopokat, az egész várost – azt azonban nehezebb elviselni, hogy jóval a választások után is ott csúfoskodnak a megtépázott hirdetések. Ezeknek eltakarításáról kezeskedtek a vállalkozó szellemű fiatalok: elmúlt szombaton 12 órakor gyülekeztek az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet tagjai és más lelkes “voluntőrök” a Városháza parkolójában.

Nagy László “ifjúsági nagykövet” vezetésével 2 fős csapatokra váltak a jelenlévők, s ebben a felállásban sikerült az egész várost megtakarítani a választások után maradt plakátoktól.

Az akció egy közös, jól megérdemelt pizzázással zárult. A fáradalmak kipihenése után pedig az ERMISZ székházában gyűltek össze a fiatalok, s társasjátékokkal, activityzéssel zárult a nap.

Geszti Ivett / ERMISZ

Keresés