Letiltották a pályát, eltiltottak játékosokat – a klub fellebbez

Letiltották a pályát, eltiltottak játékosokat – a klub fellebbez
2012. November 15.
A Praszler stadiont 4 hazai meccsre letiltották, illetve négy játékos kapott eltiltást és pénzbüntetést a Megyei Labdarúgó Szövetségtől. A klub fellebbez.
/vlm/Image/Show/84/

A IV.-Liga 13 .fordulójában az Unirea 4-3-as vereséget szenvedett hazai pályán a Félixfürdői Luceafarul II. gárdájától – ahogyan arról beszámoltunk.

A találkozó nem volt feszültségektől mentes, sőt, a meccs után egy szurkoló az egyik partjelzőt tettleg bántalmazta is.

A Megyei Labdarúgó Szövetség fegyelmi ügyeket tárgyaló bizottsága kedden délután tartotta ülését, ahol megtárgyalták a hét végi forduló eseményeit. A szerdán közzétett, az Unireára vonatkozó döntésekről Fele Attila klubelnök tájékoztatott:

-a Praszler stadiont 4 fordulóra (hazai találkozóra) letiltották, a klubot 600 lejre büntették;

-a kiállított Fele Sándor csapatkapitányt 1 évre eltiltották, és 200 lejre büntették;

-a kiállított Fele Szabolcsot 9 fordulóra eltiltották, és 150 lejre büntették;

-Nagy Zsoltot és Klein Istvánt – akiket a találkozó alatt a játékvezető nem súlytott semmilyen szankcióval! – fejenként 9 fordulóra eltiltották, és 100-100 lejre büntették.

Fele Attila, az írásba foglalt határozat kézhezvétele után elmondta: fellebbeznek a döntés ellen, mert azt túlzottnak és igazságtalannak tartják, végső döntés a jövő hétre várható.

Ami a bántalmazott partjelzőt illeti, az feljelentést tett a rendőrségen az elkövető ellen, akit pénzbirságra ítéltek – a továbbiak felekre tartoznak.

Keresés