Lombtalanítás 2019. november

Lombtalanítás 2019. november
2019. November 18.
Az alább olvasható beosztásban kerül sor az udvari, kerti hulladékok elszállítására november utolsó hétvégéjén.
/vlm/Image/Show/84/

A korábbi hasonló akciók sikere bebizonyította, hogy szükség van a lomtalanítás mellett a lombtalanításra is, ezért, ahogyan azt annak idején megígérték, idén ősszel is megtartják, mondta Karsai Attila alpolgármester. Erre november utolsó hétvégéjén kerül sor az önkormányzat és az AVE szemétgazdálkodási cég együttműködésében.

A korábbiakhoz képest annyi változás van, hogy ezúttal két napon viszik el a házak elől a levágott faágakat, gallyakat, összegyűjtött faleveleket, elszáradt virágokat. A mennyiség most sincs korlátozva, csupán kezelhető állapotban (kukában, zsákban, bármilyen edényben, esetleg összekötve) kell a hulladékot a házak elé tenni legkésőbb délelőtt 10 óráig, olyan “méretben”, hogy beférjen a kukásautóba. Az akció ezúttal is ingyenes, hangsúlyozta az alpolgármester, hozzátéve: minél többen használják ki az alkalmat.

Az akció beosztása (ahogyan az a fenti képen is látható):

– november 28-án, csütörtökön a vasúton túli utcákban jár a szemétgazdálkodási cég autója (a térképen pirossal bekeretezve);

– november 29-én, pénteken a további utcákon járnak (a térképen sárgával keretezve), s ha esetleg nem fejeznék be, akkor folytatják 30-án.

Keresés