Madarászon sem jártunk sikerrel

Madarászon sem jártunk sikerrel
2018. May 17.
Szerdán Madarászon kapott ki az Unirea. A hét végi meccsünk elmarad, szerdán kupa elődöntő lesz, jövő hét végén Belényesben játszunk.
/vlm/Image/Show/84/

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 26., hétközi fordulójában a Madarászi SK vendégeként lépett pályára az Unirea és sajnos nem javított a mérlegén, azt követően, hogy legutóbb hazai pályán kikapott a székelyhídiaktól. A hazaiak a meccs előtt még mögöttünk álltak a tabellán, egy ponttal lemaradva, győzelmük azonban azt jelenti, hogy immár két ponttal előttünk vannak, és finoman fogalmazunk azt mondva, hogy kezd egyre forróbb lenni talpunk alatt a gyepszőnyeg…

A szerdai meccsen már a 20. percben 2-0-ra vezettek a hazaiak, Gego szépítése még megcsillantotta a reményt egy jobb eredményre, de ahhoz kellett volna, hogy az adódó 3 – 4 helyzetünket értékesíteni tudjuk. Nem tudtuk…

A második félidőben is voltak helyzeteink, sőt kapufánk is, a vendéglátók azonban ennél tovább jutottak, újabb két gólt értek el, kialakítva a 4 – 1-es végeredményt.

Az Unirea összeállítása: Kis – Blajti, Daroczi, Jude (5. p. Sándor), Hossu, Foris, Crisan, Solymosán, Gábor, Lakatos, Gego.

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

A hét végi, a Gyapjúi Dacia ellen esedékes hazai találkozót a XXVI. Nyíló Akác Napokra tekintettel május 30-ra halasztották. Következik szerdán a korábbról halasztott Román Kupa elődöntő a Szentmártoni CSC ellen, majd a jövő hét végén Belényesben vendégeskedünk.

Keresés