Magabiztos győzelem a Nagyváradi HCM ellen

Magabiztos győzelem a Nagyváradi HCM ellen
2014. November 25.
A megyei ifjúsági női kézilabda bajnokság negyedik fordulójában az Unirea a Nagyváradi HCM csapatát fogadta és győzte le szombaton a sportteremben.
/vlm/Image/Show/84/
(Archiv felvétel)

A tavalyi bajnokságban a nagyváradiak gárdája volt az egyetlen, amely pontokkal távozott Érmihályfalváról, ezért úgy tűnt, hogy most is kétesélyes a küzdelem. Csapatunk egész héten készült az összecsapásra, a lányok megfogadták Leu Eugen edző tanácsait, tartották magukat az utasításokhoz és hamar kiderült: csak egyik csapatnak van esélye a győzelemre és az a mienk.
Mindkét félidőben az történt a pályán, amit a mi lányaink akartak, ez tükröződött a 12 – 3-as félidei eredményben is. A nagyváradiaknak csak az utolsó hat percben lehetett részük némi sikerélményben, amikor a magabiztos előny tudatában az edzőnk a teljes csapatot lecserélte, hogy gazdagítsák tapasztalataikat a cserejátékosok is. A végeredmény 23 – 16 lett, a lefújás után pedig edzőjük joggal gratulált a lányoknak, ugyanakkor valamennyien megköszönték a közönség biztatását is.
A csapat a következő összeállításban szerepelt (zárójelben a dobott gólok száma): Torda Vanessa, Kis Petra – Bui Henrietta, Lăcătuș Cyntia (3), Dânga Nicoleta (5), Tóth Vivien (3), Bihari Viktória (6), Purcel Raluca (4), Purcel Dorina, Caragilov Melissa (2), Saicu Larisa, Kis-Rimay Jázmin, Vas Gabriella, Oláh Vivien.

Keresés