Magyarország legnagyobb minősítő versenyén járt a Silver Wings

Magyarország legnagyobb minősítő versenyén járt a Silver Wings
2019. December 16.
A Silver Wings Egyesület táncosai harmadik alkalommal vettek részt a tiszavasvári Mikulás kupán.

Harmadik alkalommal vettek részt a Silver Wings Egyesület táncosai a Tiszavasváriban megrendezett Revolution Dance nemzetközi minősítő táncversenyen. A Mikulás Kupán két napon keresztül versenyezhettek a táncosok a különdíjakért, kategória-győzelmekért valamint visszaigazolást kaphattak a szakmai zsűritől, hogy hol is tartanak a fejlődésben. A táncosok – kezdő, haladó és profi kategóriákban – rengeteg táncstílusban mérethették meg magukat és küzdhettek a minél jobb eredményekért. Barátságos hangulat, táncoló Mikulás, precíz szervezés jellemezte a versenyt, ahol a szervezők figyeltek arra, hogy mindenki jól érezze magát és senki ne távozzon üres kézzel. Magyarország legnagyobb minősítő versenyén az egyesület 4 csapata versenyzett, a következő eredményekkel:

1. Forever Dance (Érmihályfalva) – Hip-hop/Haladó – arany minősités, kategória legjobbja trófea;

2. Silver Wings (Érkörtvélyes) – Hip-Hop/Haladó – kiemelt arany minősités, szponzori különdij: csoportos belépő a Feketeszakáll Élményparkba;

3. Fly Away (Érkörtvélyes) – Hip-Hop/Haladó – arany minősítés;

4. Small Steps (Érmihályfalva) – Open/Kezdő – bronz minősítés.

Szeretnénk ezúton is megköszönni Gyöngyösi Mariann (Harmónia-Dance Stylers) és Varga Dina (Carmen Dance) egész éves támogatását és munkáját, hiszen a versenykoreográfiákat idén nekik köszönhettük. Nem utolsó sorban Érkörtvélyes és Érmihalyfalva Polgármesteri Hivatalának támogatását, a szülők áldozatvállalását és a gyermekek kitartását.

Maté Zsolt egyesületi vezető/táncoktató

Keresés