Már fogják a bajnoki aranyérmet kézilabdásaink

Már fogják a bajnoki aranyérmet kézilabdásaink
2014. June 26.
Bár egy forduló még hátravan a megyei női ifjúsági kézilabda bajnokságból, gyakorlatilag már bajnoknak tekinthető az Unirea csapata.
/vlm/Image/Show/84/
A csapat a piskolti sportcsarnok előtt

Egy fordulóval a pontvadászat vége előtt már gyakorlatilag bajnoknak tekinthető az Unirea megyei ifjúsági bajnokságban szereplő női kézilabda csapata.
A lányok szerda délután Piskolton vendégszerepeltek, és előre tudni lehetett, ha nyerünk, mienk a bajnoki cím, hiszen már csak a hegyközpályiakkal való összecsapás van hátra, és anélkül, hogy megsértenénk őket, az eredmény ott borítékolható.
Visszatérve a piskolti összecsapásra, nem a házigazda Speranţa (Remény) gárdájának reményei szerint alakult az eredmény, hanem sokkal inkább a mieink elképzelésének megfelelően, hiszen félidőben már 13 – 5-re vezettünk. Ez az eredmény lehetővé tette, hogy a második játékrészben a keret minden tagja pályára léphessen, és tevékeny résztvevőjeként örülhessen a sikernek. A végeredmény 21 – 18 lett, ami, mint említettük, a bajnoki első helyet jelenti. Az utolsó fordulóra a hét végén kerül sor, amikor a pályiak összekötik a kellemest a hasznossal: a községi napokat rendezik meg a településen, amikor egy több csapatos tornát is tartanak, az ennek keretében sorra kerülő összecsapás egyben a bajnoki meccs is lesz.
Leu Eugen edző a piskolti meccs után elmondta: a sportolók és a sportvezetők, edzők életében is ezek a legszebb pillanatok, amikor a felkészülés, az edzés, a munka meghozza gyümölcsét, hiszen egy bajnoki cím, legyen az bármilyen szinten, egy folyamat sikeres befejezését jelenti. Ezt csak megkoronázza, ha a bajnokság során a szurkolók mindvégig a csapat mellett állnak, ahogyan elkísérték őket szülők, barátok, ismerősök társaságában szerdán Piskoltra is. Az edző ezúton mond köszönetet tanítványainak az eredményért, a támogatóknak és a klubon belüli kollégáinak a segítségért, amivel valamennyien hozzájárultak a sikerhez.
A Piskolton szerepelt csapat (zárójelben a szerzett gólok száma): Torda Vanessa, Kis Petra – Toma Carmina, Caragilov Melissa (4), Tóth Mária, Toma Denisa (4), Dânga Nicoleta (2), Tóth Vivien (3), Purcel Raluca (4), Bihari Viktória (2), Lăcătuş Cynthia (2), Bui Henrietta, Vas Gabriella.

Keresés