Meccselnek a fiatalok, gyerekek is

Meccselnek a fiatalok, gyerekek is
2019. September 12.
A korosztályos labdarúgó csapatok számára is megkezdődött a 2019 / 2020-as szezon.
/vlm/Image/Show/84/
Illusztráció, a fotó az idei Részek Viadalán készült
A junior A1 korosztály (edző Csűri Sándor), mely a felnőtt csapat előtt/után játszik, azokhoz hasonlóan három fordulón van már túl. Pontosabban két meccsen mivel a Belényesi Bihorulnak nincs hasonló csapata, tehát a 2. fordulóban álltak, ellenben az elsőben Élesden, a harmadikban a Nagyváradi AC 1910 otthonában egyaránt 6-0-ra kikaptak. Legközelebb a Borsi Viitorult fogadják.

A junior C korosztály (edző Szabó Zoltán) az első fordulóban a Berettyószéplaki Voinţa-t győzte le 17-0 (!) arányban. Következik vendégszereplés a Nagyváradi AC II.-nél.

A junior D1 korosztály (edző Csűri Sándor) még az első forduló előtt van, csapatunk a Nagyváradi ACS Zenit Fotbal vendége lesz, a másodikban a CSC Szentmárton fogadjuk.

A junior D korosztály (edző Szabó Zoltán) az első fordulóban a nagyváradi LPS Bihor III. csapatát fogadta és győzte le 3-1-re. A következő fordulóban a LPS Bihor II. vendégei lesznek.

A junior E korosztály (edző ifj. Fele Sándor) az első fordulóban Széplakon győzte le a helyi Voinţa csapatát 2-1-re, a következő fordulóban a Nagyváradi ACS Luceafărul-t fogadják.

Keresés