Még két meccs a szezonból

Még két meccs a szezonból
2018. June 4.
Csekély reménnyel látogatott csapatunk Mácsapusztára, és ez be is igazolódott... Szombaton utolsó bajnoki forduló, jövő szerdán kupadöntő.
/vlm/Image/Show/84/
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság utolsó előtti fordulójában ahhoz a Mácsapusztai Unireához látogatott csaptunk szombaton, mely egyrészt tapasztaltabb, másrészt az ősszel saját pályánkon is megleckéztettek bennünket. Ha ez nem lenne elég, edzőinknek 4 alapembert kellett nélkülözni: Jude sérült, Gego, Lakatos és Tóth sárga lapok miatti eltiltását “állta”. Ennyi hiányzót nem bír el a csapat, ez be is igazolódott, hiszen 2-0-ás félidő után 3-0-ra vesztettünk, bár kétgólos hátrányban még voltak helyzeteink, melyek, ha bemennek… – de mit számít ez már.
Az Unirea összeállítása: Gábor G. – Crisan, Foris, Hossu, Balajti, Solymosán (46. p. Bersenszki), Daroczi, Kiss, Sándor, Tankó (70. p. Kanalas), Gábor J. (88. p .Iuhas).
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
Az utolsó fordulóban a Borsi Viitorul érkezik a Praszler stadionba, így hazai pályán lesz lehetősége a csapatnak, hogy amennyire lehet, szépen búcsúzzon kitartó szurkolóitól egy igen “viszontagságos” bajnoki idény végén.
A szezonnak azonban még nem lesz vége: június 13-án, szerdán tartják a Román Kupa megyei döntőjét, ahol a Gyapjúi Dacia lesz az ellenfelünk. Bár mindkét csapat szerette volna, a helyszínen nem változtatott a megyei szövetség, az marad a korábban kijelölt, mindkét csapatnak távoli Belényes.