Még nem végleges a tanácsosi lista

Még nem végleges a tanácsosi lista
2016. February 16.
Vannak, akik már döntöttek, vannak, akik még gondolkodnak rajta, hogy jelöltetik-e magukat tanácsosnak az RMDSZ-listán.
/vlm/Image/Show/84/

Az RMDSZ-szervezet korábban meghirdette: várja azok jelentkezését, akik polgármesteri, tanácsosi jelöltséget vállalnának a közelgő helyhatósági választáson, a határidőként a február 15-i választmányi gyűlést jelölve meg.
A Gödör rendezvényházban hétfőn este tartott gyűlésen azonban nem jelentek meg “új arcok”, azok sorából sem, akik gyakran élnek a kritika lehetőségével.
Névsorolvasás során kiderült, hogy a szervezet jelenlegi tanácsosai közül a következők vállalják az újabb jelölést: Boros József, ifj.Bánházi Miklós, Chis Gheorghe, Csengeri Csongor, ifj.Horváth Sándor, Karsai Attila (alpolgármester), Kovács Attila, Krizsán Csaba és Marján Sándor.
A határidő ellenére többen még egy hét gondolkodási időt kértek és kaptak.
Csatlakoztak a listához: Balázs József Attila, Boda Brigitta, Csűri József, Gábor Éva, ifj.Torda Imre, dr.Turucz Mária (megyei tanácsos).
A polgármesteri tisztségre csak Nyakó József jelölteti magát (újra).
A választmány szoros szavazáson azt is eldöntötte, hogy a választási listán “befutónak” számító helyet biztosít a helyi ifjúsági (ÉRMISZ) illetve nőszervezetnek (a 10. illetve a 8. helyet), jelöltjeikről ők maguk döntenek.
A következő hétfői gyűlésen adnak tehát választ jelöltségüket illetően a gondolkodási időt kérők, de még további jelentkezőket is várnak.
Arról is határoznak majd, hogy tartanak-e előválasztást és ha igen, azt mikor és milyen formában bonyolítják le.

Keresés