Megbeszélés a fiatalok nagyobb szerepvállalásáról

Megbeszélés a fiatalok nagyobb szerepvállalásáról
2014. June 24.
Az ÉRMISZ tartalmasabb közéleti tevékenysége volt a napokban lezajlott találkozó témája.
/vlm/Image/Show/84/

Sebők Zsolt ÉRMISZ-alelnök és Nagy László tanácsos – akit a fiatalok korábban ifjúsági nagykövetnek választottak – kezdeményezésére találkozó zajlott a napokban az ifjúsági szervezet és az önkormányzat között. Utóbbit Karsai Attila alpolgármester képviselte.
A találkozón elhangzott, hogy a fiatalok tevékenyebben vegyenek részt a város közéletében. Javaslatként megfogalmazódott, már az idei évre vonatkozóan is, hogy az ÉRMISZ társszervezőként részese lehet az úgynevezett Tantúra turisztikai és ismeretterjesztő programnak, illetve “szálljon be” a Részek Viadala, továbbá az október 6.-i, karácsonyi, szilveszteri ünnepségek szervezésébe, miközben természetesen továbbra is megrendezhetik a sokak által szeretett stand up comedy és retro esteket.
Az alpolgármester biztosította a fiatalokat, hogy az önkormányzat minden kezdeményezésükben partner, akár a finanszírozásban is, amennyire a lehetőségek engedik.

Az ÉRMISZ továbbra is várja azoknak a fiataloknak a jelenkezését, akik szeretnének bekapcsolódni a szervezet tevénységeibe.