Megérdemelt Luceafărul győzelem

Megérdemelt Luceafărul győzelem
2015. February 4.
Szerdán délben Hegyközpályiban, az ottani sportcentrum műfüves pályáján játszott előkészületi találkozót az Unirea. Ellenfele, a Nagyváradi Luceafărul 7-0-ra nyert.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság tabelláját vezető Nagyváradi Luceafărul és a 11. helyezett Unirea szerda délben Hegyközpályiban játszott edzőmeccset. A mieink szempontjából nem alakultak olyan jól a dolgok, mint pár nappal korábban Balmazújvárosban, bár a 22. percig a két csapat úgy-ahogy egyensúlyban volt. Akkor azonban egy védelmi hibát követően megszerezte a vezetést a Luceafărul, majd a 30. és a 40. perc között – vagyis 10 perc alatt – újabb 4 gólt szereztek, melyeket mintha indigóval másoltak volna: szöglet-beadás-fejes-gól.
A második félidőre a váradiak szinte az egész csapatot le(ki)cserélték, szereztek is még két gólt.
Az eredmény tükrözi az erőviszonyokat, nekünk kevés helyzetünk alakult ki, nyilatkozta a meccs után Szabó Zoltán edző, aki szerint a Luceafărul máris a C-ligás színvonalnak megfelelő kerettel rendelkezik.
Az Unirea a következő összeállításban szerepelt: Perényi – Fórián (80.p. Crăciun), Lakatos, Létai, Horváth, Csiri, Fele Sz. (46.p. Keresztúri), Vadkerti (35.p. Gábor), Illés, Crișan R., Dumiter.
Az Unirea következő edzőmeccsét szombaton 11 órától játssza, a százholdi edzőpályáján a Nagykárolyi Victoria lesz az ellenfél.

Keresés