Meghívó a Nyíló Akác versenyeire, bemutatóira

Meghívó a Nyíló Akác versenyeire, bemutatóira
2016. April 22.
Állatkiállításra, lovasbemutatóra, főzőversenyre, gyerekdivat-bemutatóra, aszfaltrajz- és versíró versenyre lehet jelentkezni.
/vlm/Image/Show/84/

A XXIV. Nyíló Akác Napokon, május 19. és 22. között sem maradnak el azok a programok, melyek lebonyolításához jelentkezőket várnak.

– A hagyományos időpontban, a fesztivál első napjának reggelén lesz a haszon- és díszállatok kiállítása, míg szombaton a lovasbemutató. Az állattartók, gazdák id.dr.Lunczer János állatorvosnál, főszervezőnél jelentkezhetnek a 0744-767750-es telefonszámon.

– Tizenkettedik alkalommal tartják meg a nemzetközi szabad-tűzi főzőversenyt a fesztivál zárónapján, vasárnap a Gödör rendezvényház udvarán. A szervezők ezúttal is biztosítják a vizet, tűzifát, egyéb kiegészítő kellékeket, érdeklődni és benevezni Krizsán Csaba főszervezőnél lehet a 0754-200474-es telefonszámon.

– Természetesen a gyerekek számára tervezett programok sem maradnak el. Ezek sorába illeszkedik a már tavaly is nagy sikert aratott Menő Manó Módi divatbemutató, továbbá a Varázskréta nevet viselős aszfaltrajzverseny, sőt, ekkor tartják meg Költögető címmel meghirdetett versíró pályázat eredményhirdetését is, valamennyit szombaton. További információ kérhető Gábor Éva tanítónőtől, a programok főszervezőjétől a 0745-376194-es telefonszámon.

– A szépségversenyről már korábban tettük közzé felhívást.

Keresés