Megkezdődött a tavaszi rajt a kézilabdában is

Megkezdődött a tavaszi rajt a kézilabdában is
2023. February 20.
kezilabda_borito

Szilágyperecsenben, rendezték meg a Partiumi Kézilabda Bajnokság első tavaszi fordulóját 2023.02.18-án. Ezúttal, az U13 (13 éves lányok) korosztálya kezdett. Mivel, bajnokságunkban, ebben a korosztályban 10 csapat is szerepel, az őszi fordulók eredményei alapján 2 csortba osztották a csapatokat. Csapatunk, Mezőfény+Kálmánd 1 (1 számú válogatottja), Túrterebes + Sárközújlak (válogatottja), Kraszna és  Szilágyperecsen együtteseivel kapott besorolást. Ugyanúgy, mint ősszel, most is fordulónként 2-2 mérkőzést játszanak a csapatok. 

Szombaton, lányaink is 2 színvonalas és szoros mérkőzést játszhattak Kraszna és Túrterebes+Sárközújlak (válogatottja) ellen. Mindkét mérkőzésünket jól kezdtük, majd fej-fej melletti haladás után Krasznától 18-17-re, a túrterebesiek válogatottja ellen pedig 23-18-ra kaptunk ki. Az eredmény dacára elmondhatjuk, hogy nem volt különbség a csapatok játékában. Lányaink felvették a versenyt mindkét ellenféllel, egy kicsit több motivációval –  nyerni akarással, odafigyeléssel és nem utolsó sorban szerencsével mi is nyerhettünk volna. Ettől függetlenül, Szép volt lányok! Levonjuk a tanulságokat, tanulunk belőlük és tovább előre!

Hajrá!

Jövő hétvégén, szombaton, az U14 (14 éves lányaink) a szalacsi lányokkal alakított „Érmellék” válogatottjával Mezőfényre, vasárnap pedig az U11 (11 éves lányok) a magyarországi gyermekbajnokság soron következő fordulójára, Karcagra utaznak.

Csengeri Csongor