Megkezdték a felkészülést a 2016-os tavaszi szezonra

Megkezdték a felkészülést a 2016-os tavaszi szezonra
2016. January 21.
Szerdán kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra az Érmihályfalvi Unirea. A csapat a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság tabellájának 5. helyén "telel".
/vlm/Image/Show/84/
Szerda délután kezdték meg a felkészülést a focisták

Az elmúlt héten csütörtökön tartott az Érmihályfalvi Unirea évkezdő klubgyűlést, melyen a vezetőségi tagok előtt Fele Attila elnök értékelte az elmúlt évet, pénzügyi beszámolót bemutatva. A csapatok teljesítményét ifj. Fele Sándor elemezte, melyből kiderült, hogy a bajnokságokban szereplők (felnőtt, ifjúsági, junior E, junior C) összesen 114 bajnoki meccset vívtak. Kiderült, hogy a nagy helyi hagyományokkal rendelkező sakkozást is szárnyai alá veszi a klub, külön szakosztályként. A klubvezetők infrastrukturális terveikről is beszéltek, ezekhez kapcsolódott Nyakó József polgármester, aki, amellett, hogy az önkormányzat további megbízható támogatásáról biztosította a sportolókat, kifejtette: szeretnék felújítani a Praszler stadion lelátóját (megőrizve jellegzetes szerkezetét), statikai felmérésnek vetik alá a lelátó alatti épületet, melynek további sorsáról ennek fényében döntenek, továbbá új öltözőkkel bővítik a pálya melletti sportcsarnokot és a kerítéseket is megjavítják.

E héten szerdán -4 °C fogadta a pályán az idei első edzésre összegyűlt felnőtt csapat 18 tagját. (Az ifjúsági csapat tagjait egy héttel később várja Csűri Sándor edző.) A rövid eligazítás után ifj.Fele Sándor átmozgató edzést vezényelt, s míg a sportolók rótták a köröket elmondta: a váradi csapattagok csak a jövő héttől csatlakoznak a felkészüléshez. A keretből távozott Péter, Fazekas, Dumiter és Dobondi. Érkezett Borsról a védő Moisin Dan, a Bihar FC-től a székelyhídi illetőségű Sas Krisztofer középpályás, illetve újra hazatért, ezúttal Máramarosszigetről, Roghina Bogdan középpályás. Számos edzőmeccset terveznek, az elsőt már a jövő hét végére, igaz, még sem ellenfél, sem helyszín nem pontosított, azonban február 6-án Balmazújvárosban lépnek pályára, február 10-én Nyíradony ellen Hajdúszoboszlón, ahol február 24-én a helyiekkel is megküzdenek. Február 8. és 15. között edzőtáborozás lesz, ennek pontos körülményei még pénzfüggőek. “Tavasszal nehezebb lesz a dolgunk, mint ősszel volt, hiszen az eredményeink miatt az ellenfelek jobban oda fognak figyelni ránk”, mondta ifj.Fele Sándor, hozzátéve, hogy a cél továbbra is a dobogó-közeli helyek egyikén zárni a pontvadászatot. A bajnokság március 5-én kezdődik, de az Unirea egy hét “haladékot” kap, hiszen a Bihar FC II. visszalépése miatt az első fordulóban szabadnapos.

(BN)

Keresés