Megvertük magunkat…

Megvertük magunkat…
2015. September 12.
A cserejátékosok nélkül érkezett és semmi kimagasló tudásról bizonyságot nem tevő Vaskohsziklási CSO 1-0-ás félidő után 2-1-es győzelemmel távozott a Praszler stadionból szombaton.
/vlm/Image/Show/84/
A lila mezes vendégek semmi különöset nem produkálva vitték el a három pontot
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában a Vaskohsziklási CSO érkezett a Praszler stadionba, az a csapat, mely eggyel több meccset játszva hozzánk hasonlóan hat pontot gyűjtött, ám rosszabb gólkülönbsége miatt mögöttünk állt a táblázaton. Már csak ezért is mi voltunk az esélyesebbek, ám már a kezdő sípszó után nem csak a mieink, de a vendégek is támadásba lendültek. Hogy valami nem stimmel, az már a 10. percben megmutatkozott, amikor Perényi a “szétszéledt” védőket helyettesítendő kellett kiszaladjon a kapujából, de a kiugró csatárt a tizenhatoson belül gázolta el, a megítélt tizenegyest nem tudta hárítani – 0 – 1. Bár ezt követően beszorítottuk a vaskohsziklásiakat a térfelükre, mintha tartottunk is volna tőlük, mezőnyfölényünk meddő maradt. A 30. percig kellett várni, hogy komolyabb kapura lövésünk legyen, amikor Fazekas távolról, ám a kapu közepére, egyszersmind a kapus kezei közé célzott. A 32. percben Illés éles szögből lőtt, újra hárított a kapus. A 36. percben aztán eljött az egyenlítés lehetősége, Gegot a tizenhatoson belül buktatták, de a büntetőt Fele Sz. a kapu fölé lőtte…
A második félidőben mi sem változott, ha nyilvántartottuk volna, akkor a labdabirtoklás aránya bizonyosan a javunkra billen, de egy pontatlan passz, egy labdakezelési hiba, egy rossz indítás mindezt tárgytalanná tette. A 45. és 60. perc között ifj.Fele Sándor edző háromszor is cserélt, alakította a csapat szerkezetét, de nem és nem, mintha egy láthatatlan falnak mentünk volna neki unos-untalan, sőt, a ritka ellentámadások egyikének végén, a 62. percben Perényi a felső léc közreműködésével mentett. Részünkről a 67. percben Dobondi és Gego körömpasszokkal a tizenegyespontig jutott, ahol sikerült lesre fussanak, a 73. percben Fele Sz. bal oldali szabadrúgás a jobb felső mellett szállt el. Ez az időszak volt az, amikor a cserék nélkül érkezett ellenfél láthatóan “megrogyott” kissé, de nem tudtunk élni a lehetőséggel, pedig védősorunk legtöbbet a félpályáig is felhúzódott, mintegy előretolva a játékot az ellenfél tizenhatosának előterébe. Lehet, éppen ez lett a vesztünk, mert a 80. percben egy semmiből érkezett ellentámadásánál védelmünk asszisztálása mellett egy vendég csatár a bal oldalvonal mentén startolva a teljes alapvonalon végigszaladva szinte a kapunkig vezette a labdát, ami végül a hálónkban kötött ki – 0 – 2. Az egyenlítés esélye még megcsillant a 88. percben, amikor Sándor vélhetően beadásnak indult lövése a kapust is meglepve a hosszú sarok irányába kanyarodott, és a belső oldalhálóban kötött ki 1 – 2. A 4 percnyi hosszabbítás ellenben már csak arra volt jó, hogy még kapkodjunk egy keveset.
Az Unirea összeállítása: Perényi – Horváth (66.p. Vadkerti), Lakatos, Péter, Crisan R., Létai, Fele Sz., Illés (59. Pap), Fazekas (59.p. Dobondi), Gábor (55.p. Sándor), Gego.
Az ifjúságiak találkozóját az Unirea 2-0-ra nyerte.
A további eredmények és a tabella a forduló lezárulta után ide kattintva tekinthető meg.
Az ötödik fordulóban az Unirea a Szentandrási Crisul vendége lesz.

Keresés