Méltó módon búcsúztatták 2018-at

Méltó módon búcsúztatták 2018-at
2018. December 13.
A Silver Wings Egyesület táncosai december 9-én a Tiszavasváriban megrendezett Revolution Dance nemzetközi minősítő táncversenyen vettek részt.
/vlm/Image/Show/84/

A kétnapos versenyre 5 ország 91 egyesülete 358 produkcióval látogatott el. A táncosokat ismét barátságos, családias hangulat fogadta. Az év utolsó megmérettetésén az érmihályfalvi egyesület 38 táncosa 4 kategóriában és korosztályban versenyzett és a következő eredmények születtek:

– First Steps (Érkörtvélyes) – Hip Hop/ Manó kategória – Kiemelt Arany Minősítés és Kategória Legjobbja Díj;

– Forever Dance (Érmihályfalva) – Hip Hop Formáació/Manó kategória – Arany Minősítés;

– Fly Away (Érkörtvélyes) – Hip Hop/Gyermek kategória – Arany Minősítés;

– Fusion – Hip Hop/Junior kategória – Kiemelt Arany Minősítés.

Az egyesület a fenti eredményeknek köszönhetően megkapta a legeredményesebb tánciskola díját is, amely úgy a táncosok kitartó munkájának, mint 3 kiváló szakember áldozatos munkájának is köszönhető, akik az idén és az elmúlt években nagyban hozzájárultak a fejlődésünkhöz és az egyre jobb eredmények eléréséhez. Ezúton is szeretnénk megköszönni Fazekas Róbert (Pizsy) budapesti freestyle táncosnak, Gyöngyösi Mariannak, a debreceni Harmónia Dance Stylers koreográfusának és vezetőjének valamint Varga Edinának, a debreceni Eastsiders tánciskola koreográfusának a segítséget és munkát.

Úgy érzem, a 2018-as évet méltó módon búcsúztattuk ezzel a versennyel, s köszönjük ezúton is Érmihályfalva és Érkörtvélyes Helyi Tanácsainak támogatását, melynek köszönhetően az idén a hazai és magyarországi versenyek mellett Szerbiába és Hortvátországba is eljuthattunk.

Máté Zsolt egyesületi vezető

Keresés