“Mesés” gólyabál az érmihályfalvi középiskolásoknak

“Mesés” gólyabál az érmihályfalvi középiskolásoknak
2019. November 12.
Az elmúlt pénteken este tartották meg az érmihályfalvi 1. számú Technikai Líceum gólyabálját, melynek ezúttal is a helyi kultúrház adott otthont.
/vlm/Image/Show/84/
Ahogyan lenni szokott, a szervezők a tizedikes, illetve a szakosztályok tekintetében, a másodéves diákok és osztályfőnökeik voltak, vagyis X. A. és Micle Ioana, X. B. és Hegyesi Judit, X. C. és Pap Tímea, illetve II. felszolgáló és Csepei Andra.
A téma a mesevilág volt, vagyis a “gólyák” kedvenc meséik szereplőinek kellett beöltözzenek és ezeknek megfelelő feladatokkal kellett megbirkózzanak.
A kilencedikes osztályok: IX. A. (osztályfőnök Kozma Károly), IX. B. (Gergely Tamás), I. szakács-kereskedelem (Bánházi Miklós), I. felszolgáló (Nagy Evelyn). Ezeket az osztályokat a következő párok képviselték (zárójelben a zsűri döntése alapján megszerzett helyezés): Bodea Paul és Varga Viktória (IX. A. – I hely.), Nyéki Valentin és Fehér Anett (IX. B. – IV. hely), Mathias Krisztián és Nagy Melánia (I. szakács-kereskedelem.- III. hely), Zohorák Vivien és Balaj Richárd (I. felszolgáló. – II hely).
Gólyakirálynak választották: Bodea Pault, gólyakirálynő Fehér Anett.
A műsorban közreműködött a Syluette menettánccsoport, mely egy koreográfiájával megnyitotta az eseményt, majd addig is szórakoztatta a publikumot, míg a zsűri meghozta a döntését.

Keresés