Mihályfalvi Napló – első szám

Mihályfalvi Napló – első szám
2016. January 29.
A napokban kerül a postaládákba a Mihályfalvi Napló első száma, mely magyarul és románul is megszólítja az érmihályfalviakat.
/vlm/Image/Show/84/

A képviselő-testület decemberi ülésén szavazta meg (13 – 4 arányban), hogy januártól a város Mihályfalvi Napló néven havilapot indítson.

A 2500 példányban magyar és román nyelven olvashatóak a honlapunkon előző hónapban megjelent írások közül kiválogatottak, az első évfolyam első lapszámában tehát a januárban megjelentek, kiegészítve néhány decemberivel.

A lap ingyenes, kiadójának célja, hogy a megyei és internetes hírforrások mellett közvetlenül is eljuttassa a várost érintő információkat a lakosokhoz.

A Mihályfalvi Naplót postaládájukban fogják rendszeresen megtalálni – aki nem, az kérje el szomszédjától, ismerőseitől és adja tovább.

Alább a lapot felelős kiadóként jegyző Nyakó József polgármester beköszönője olvasható.


Kedves olvasó!

Egy újabb kísérlet részese a kedves olvasó, amikor ezeket a sorokat olvassa, melynek célja a jobb kommunikáció kialakítása a város intézményei és polgárai között. A honlapunkon (ermihalyfalva.ro) közzétett hírek, információk annak ellenére, hogy naprakészek és hitlesek, nem jutottak el csak a lakosság egy vékony rétegéhez. Havonta megjelenő ingyenes kiadványunk 2500 példányával kopogtatunk be önökhöz, felajánlva mindazt az információt, ami a helyhatóság és a partnerintézményeink tevékenységéről a tisztelt olvasót érdekelheti. Az e lapban megjelentek hitelességéért természetesen mi magunk vállaljuk a felelősséget, tevékenységünket az önök számára is áttekinthetővé téve. A honlapon megjelentek válogatásán kívül aktuális információkat is közlünk, de egyéb rovatot is indítunk, hogy érdekessé, olvasottá tegyük városunk lapját. Meggyőződésem, hogy lapunk nem szünteti meg a “nagyot mondó hírszerzők” közszájon forgó kitalációit, de szívből remélem, hogy az itt megjelentek segítenek eligazodni és hiteles képet alkotni Érmihályfalva jelenéről, terveiről és lehetőségeiről.

Fogadják szeretettel a Mihályfalvi Naplót, mely nekünk és rólunk szól.

Nyakó József polgármester


Keresés