Minden jó, ha jó a vége

Minden jó, ha jó a vége
2016. October 2.
Idegölő meccsen, a hajrában lőtt góllal szerezte meg a három pontot szombat délután az Unirea.
/vlm/Image/Show/84/

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság hetedik fordulójában a Madarászi SK csapatát fogadta az Unirea, eddigi összesen negyedik, sorozatban harmadik győzelmére készülve.

Októberbe lépve a szövetség nem egy, hanem mindjárt két órával korábbra, az eddigi öt helyett három órára tűzte ki a kezdő sípszót, melyet követően mindkét csapat nagy lendülettel kezdte a találkozót. Gólhelyzetek alakultak ki itt is, ott is, részünkről Gego veszélyeztetett előbb éles szögből, később a kapussal szemben maradva nem tudott eredményes lenni. A 34. percig kellett várni az első gólra: a felezővonal környékén Tóth szerzett labdát, továbbítását Pap csúsztatta fejjel a kiugró Gego elé, aki a tizenhatoson belülig vezette azt a védőktől üldözve, onnan viszont a hálóba lőtt – 1- 0.

A második félidőt úgy kezdtük, mintha fejben még az öltözőben maradtunk volna, ennek meg is lett az eredménye, hiszen a 48. percben odalett a nehezen megszerzett előny, egy könnyelmű labdavesztés után lekontráztak bennünket a madarásziak – 1-1. Sőt, rövid időn belül Gábornak többször is bizonyítani kellett képességeit, hogy nem kerüljük mindjárt hátrányba is.

Jó tíz perc után éledtünk fel, mentünk előre, de mintha nem pontosan tudtuk volna, mit is akarunk. Pontosabban tudtuk, természetesen a győzelmet, csak az ahhoz vezető út tűnt homályosnak.Lőttük mellé és fölé a labdát, volt, hogy el sem találtuk, ellentétben a vendégek kapusával, akit Foris ajtó-ablak helyzetben szinte kilőtt a cipőjéből… Így érkeztünk el a 88. percig, amikor egy előrevágott indítás Gegót lesen találta ugyan, ám ő nem is mozdult a labdára, ellenben Foris igen, ő nem volt lesen, s bár egy pillanatra ő is megtorpant a védők tiltakozását látva, kipillantott a zászlaját nem emelő partjelzőre és még időben a hálóba lőtt – 2-1. A hosszabbítás 3 perce nagyjából a madarásziak reklamációival és ideges labdaelrúgásokkal telt.

Ifj.Fele Sándor a következő, a lefújást követően az öltözőben a sikert hangosan ünneplő csapatot szerepeltette: Gábor – Horváth, Moisi, Iova, Crisan, Daroci, Tóth (90.p. Kiss), Bacsó (67.p. Sándor), Foris, Pap (81.p. Mandrila), Gego.

A további eredmények és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Az ifjúsági csapatok meccsét is mi nyertük 4 -1 arányban.

A 8. fordulóban a visszalépett margittaiak helyét elfoglaló Szentmártoni CSC vendége lesz az Unirea, és győzelmi szándékkal utazik a tabella alsó részén tanyázó gárdához.

Keresés