Minden mindegy meccsen vereség Margittán

Minden mindegy meccsen vereség Margittán
2013. June 16.
A IV.-Ligás labdarúgó bajnokság utolsó fordulójában az Unirea 2-1-es vereséget szenvedett szombat délután Margittán.
/vlm/Image/Show/84/

A IV.-Ligás labdarúgó bajnokság utolsó fordulójában az Unirea és a Margittai Viitorul megismételte az őszi eredményt: a Berettyó-partiak nyertek 2-1-re, igaz, most saját pályájukon.
A találkozó valójában tét nélküli volt, hiszen bármelyik csapat szerezte volna meg a 3 pontot, esetleg döntetlen is lehetett volna, az egyik gárda esetében sem változtatott volna a tabellán elfoglalt helyezésén. A pesztízs kérdést pedig ebben az esetben talán most hagyjuk…
Ennek megfelelően a “vakációs hangulat” volt a találkozó jellemzője, melynek első félideje 1-0-ás haza vezetéssel zárult, a végeredmény 2-1 lett, az Unirea gólját Sándor Kr. szerezte.
Szabó Zoltán edzőtől megtudtuk, hogy helyzetek tekintetében jobban álltunk, a második félidőben két kapufát is jegyezhettünk. Az edző azoknak is játéklehetőséget biztosított, akik korábban esetleg kevesebbszer léphettek pályára.
Az Unirea a következő összeállításban szerepelt:
Ármós – Chereji, Trifa, Lakatos (83.p. Solti), Horváth, Fele Sz., Varadi (58.p. Sándor Cr.), Illés, Létai (67.p. Fórián), Pap (58.p. Bencic), Sándor Kr.
Az Unirea a tabella 14., utolsó előtti helyén végzett, bent maradása a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban attól függ, hogy a bajnok Hegyközpályi Kinder sikeresen vívja-e meg Gyulafehérváron a megyeközi selejtezőt a III.-Ligáért Arad megye bajnokával.

Keresés